Редакція від 15.02.2019

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Користуючись сайтами та сервісами ГО «Українська асоціація по вивченню болю» (УАВБ), Ви довіряєте нам свою особисту інформацію. Ми робимо все для забезпечення її безпеки та в той же час надаємо Вам можливість керувати своїми даними.

Уважно ознайомтесь із нашою Політикою конфіденційності, щоб знати, які відомості ми збираємо, в яких цілях їх використовуємо і як Ви можете їх змінювати, експортувати або видаляти.

Ця Політика є обов'язковим документом і діє разом з Угодою користувача та Умовами використання Сайту. Реєструючись на Сайті УАВБ, Користувач підтверджує свою згоду з усіма документами, згаданими вище.

Недійсність окремих норм цієї Політики конфіденційності, якщо таке буде визнано рішенням суду або іншого уповноваженого державного органу, не призводить до її недійсності в цілому.

Користувач має право купувати електронні квитки на заходи, переглядати каталог заходів, бронювати квитки та здійснювати інші дії на сайті УАВБ.

ЯКІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО

Типи інформації

УАВБ збирає користувацькі дані для надання повного спектру послуг учасникам, включаючи, але не обмежуючись, забезпечення квитками, контролем доступу на заході, інформуванням про заходи. Тип даних, які ми збираємо, залежить від того, який продукт Ви вибрали під час використанні нашого сервісу.

Якщо Ви здійснили покупку на сайті УАВБ, ми збираємо і зберігаємо інформацію, яку обробляємо як особисті дані.

Інформація, яку Ви надаєте нам

Створюючи обліковий запис на сайті УАВБ, Ви повідомляєте нам особисті дані, включаючи прізвище, ім'я, по-батькові, номер телефону, адресу електронної пошти або іншу персональну інформацію.

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ ЗБИРАЄМО ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ ВАМИ НАШОГО СЕРВІСУ

Браузери, пристрої, адреси

Ми реєструємо інформацію про браузери і пристрої, в тому числі IP-адреси, які Ви використовуєте для доступу. Це дозволяє нам поліпшити відображення контенту на різних пристроях, а також забезпечити безпеку і стабільність надання послуг.

Для отримання та зберігання даних ми застосовуємо різні технології, такі як, файли cookie і теги пікселів, локальні сховища, наприклад, кеш, бази даних і журнали серверів.

Ваше місцезнаходження

Ми не збираємо інформацію про Ваше місцезнаходження.

НАВІЩО УАВБ ЗБИРАЄ ДАНІ

Користувацькі дані дозволяють зробити наш сервіс зручнішим

Завдяки отриманим даним ми можемо підтримувати і покращувати існуючий сервіс, а також забезпечувати безпеку УАВБ і наших користувачів.

Користувацькі дані потрібні для того, щоб підтримувати з Вами зв'язок

Ми використовуємо особисту інформацію, таку як адреса електронної пошти, для комунікації з Вами. Наприклад, ми можемо відправляти сповіщення про зміни в наших продуктах та / або Ваших замовленнях.

Користувацькі дані забезпечують безпеку УАВБ, користувачів та інших осіб

Інформація, яку ми збираємо, вкрай важлива для забезпечення безпеки і надійності нашого сервісу. Маючи її в своєму розпорядженні, ми можемо своєчасно виявляти і блокувати загрози, щоб не дозволити зловмисникам завдати шкоди УАВБ, користувачам і громадським інтересам.

ПЕРЕДАЧА ВАШОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Коли УАВБ передає Вашу інформацію

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, не пов'язаними з УАВБ. Виняток становлять ситуації, перераховані нижче.

Користувач дав для цього свою згоду

Ваша особиста інформація може бути передана юридичним або фізичним особам, не пов'язаним з УАВБ, якщо Ви дали згоду на це.

Для обробки третіми сторонами за дорученням УАВБ

Ми можемо надавати персональні дані афілійованим особам УАВБ і іншим довіреним компаніям і особам для обробки від імені УАВБ. Така обробка здійснюється відповідно до наших інструкцій, політикою конфіденційності та іншими застосовними вимогами конфіденційності та безпеки. Зокрема, сторонні компанії можуть здійснювати підтримку користувачів, надавати послуги з квитками, check-in.

На вимогу законодавства

Ми можемо надати Вашу особисту інформацію юридичним і фізичним особам, не пов'язаними з УАВБ, якщо сумлінно вважаємо, що ці особи мають право отримувати, використовувати, зберігати або розкривати цю інформацію на наступних підставах:

Вони забезпечують дотримання вимог законодавства, реалізують судове рішення або виконують в примусовому порядку запит державної установи.

Вони в примусовому порядку забезпечують дотримання Умов використання або розслідують їх можливі порушення.

Вони виявляють шахрайство, припиняють його або іншим чином прагнуть йому перешкодити, а також працюють над усуненням технічних несправностей або проблем з безпекою.

Вони захищають права, власність або безпеку УАВБ, учасників або громадськості відповідно до вимог законодавства та на підставі повноважень, наданих їм Законом.

Ми можемо надавати особисту інформацію, що не дозволяє ідентифікувати Вас, всім користувачам і нашим партнерам, таким як видавці, рекламодавці, розробники і правовласники. Наприклад, ми надаємо цю інформацію для того, щоб користувачі могли вивчати тенденції використання нашого сайту.

ЗАХИСТ ВАШОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Для захисту Вашої інформації в наших сервісах передбачені спеціальні засоби

УАВБ забезпечує надійний захист Ваших даних. Ми робимо все можливе для того, щоб убезпечити сайт УАВБ і наших учасників від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення даних, які зберігаються у нас. Крім іншого, ми приймаємо такі заходи:

Використовуємо шифрування для забезпечення конфіденційності даних при їх передачі.

Постійно вдосконалюємо способи збору, зберігання і обробки даних, включаючи фізичні заходи безпеки, для запобігання несанкціонованого доступу до наших систем.

Обмежуємо нашим співробітникам, підрядникам та агентам доступ до особистої інформації, а також накладаємо на них суворі договірні зобов'язання, за порушення яких передбачено санкції або звільнення.

ВИДАЛЕННЯ ВАШОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Ви можете в будь-який момент видалити свою інформацію з бази УАВБ

Видалити інформацію можна за допомогою таких дій:

Повністю або частково видалити свою інформацію можливо шляхом відправки запиту на електронну адресу info@pain.in.ua

У деяких випадках ми зберігаємо інформацію користувачів протягом певного періоду часу, якщо це обумовлено виправданими юридичними цілями. Ви можете докладніше дізнатися про те, як довго зберігаються відповідні відомості і скільки часу потрібно для видалення інформації користувачів звернувшись до нас на електронну пошту info@pain.in.ua.

Ми робимо все необхідне, щоб особисті дані користувачів в наших сервісах не були видалені випадково або в результаті протиправних дій.

ДОТРИМАННЯ НОРМАТИВНИХ ВИМОГ І ВЗАЄМОДІЯ З РЕГУЛЮЮТЬ ОРГАНАМИ

Ми регулярно оновлюємо Політику конфіденційності і обробляємо інформацію користувачів відповідно до неї.

Передача даних

Оскільки наші сервери розташовані в різних регіонах по всьому світу, інформація конкретного користувача обробляється в тій країні, в якій він фізично знаходиться під час користування сервісом. Рівень захисту інформації та законодавчі норми в цій сфері можуть відрізнятися в різних країнах. Незалежно від того, де саме здійснюється обробка Ваших даних, УАВБ використовує одні й ті ж заходи забезпечення їх безпеки, описані в цій Політиці конфіденційності. УАВБ також дотримується ряду законодавчих норм, серед яких: Федеральний закон РФ від 27 липня 2006 року № 152-ФЗ «Про персональні дані»; Закон України Про захист персональних даних від 01.06.2010 № 2297-VI, Regulation (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation).

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО ЦЮ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Коли може бути застосована Політика конфіденційності

Політика конфіденційності поширюється на сайти УАВБ.

Зміни Політики конфіденційності УАВБ

Ми періодично вносимо в Політику конфіденційності зміни, проте не маємо наміру в майбутньому обмежувати права користувачів, описані в цій Політиці, без їх явної згоди. Ми завжди вказуємо дату останніх змін, внесених до Політики.

Даний розділ Політики конфіденційності доповнює цю Політику конфіденційності та застосовується тільки в тому випадку, якщо Ви використовуєте наш Сайт або послуги, які підпадають під сферу застосування цієї Політики конфіденційності, з країни, що є державою-членом Європейського Союзу.

Правові підстави обробки даних

Ми здійснюємо обробку Персональних даних для цілей, наведених у цій Політиці конфіденційності, як описано вище. Правові підстави обробки нами Персональних Даних будуть залежати від відповідних Персональних даних і обставин при яких ми здійснюємо їх збір. Проте, як правило, ми будемо здійснювати збір та обробку Ваших Персональних даних тільки коли це:

необхідно для виконання будь-яких угод між Вами і УАВБ (наприклад, для виконання наданих зобов'язань, Вашої ідентифікації і аутентифікації);

необхідно для дотримання вимог законодавства (наприклад, застосовних правил бухгалтерського обліку та вимог про обов'язкове розкриття інформації правоохоронним органам);

необхідно для захисту наших законних інтересів, коли це не суперечить Вашим правам;

та/або у випадках, коли це базується на Вашій згоді.

Коли ми здійснюємо збір та використання Ваших Персональних Даних в наших законних інтересах (або інтересах будь-якої іншої третьої сторони), до таких інтересів зазвичай відносяться наші інтереси, пов'язані з роботою нашого Сайту, відносинами і взаємодією з Вами в міру необхідності з метою надання Вам наших послуг, наші законні інтереси, наприклад, пов'язані з наданням відповідей на Ваші запити, вдосконаленням нашого сайту і сервісу, проведенням маркетингових заходів, або для цілей забезпечення безпеки нашого Сайту і сервісу, виявлення і запобігання незаконній діяльності, зокрема корупції. Ми можемо мати інші законні інтереси і, коли це буде прийнятно, своєчасно повідомимо Вам про такі законні інтереси.

У разі, якщо ми просимо Вас надати Персональні Дані з метою дотримання вимог законодавства або з метою укладення договору з Вами, ми своєчасно позначимо це і повідомимо, чи є надання Ваших Персональних даних обов'язковим чи ні (а також повідомимо про можливі наслідки ненадання Персональних Даних). У деяких випадках, від Вас можуть попросити надати нам Персональні дані для обробки, як це описано вище, з метою забезпечення надання Вам всіх наших сервісів і забезпечення можливості використання Вами всіх функцій нашого сайту.

Ми зберігаємо Ваші Персональні Дані, коли у нас є обґрунтована необхідність в такому зберіганні, наприклад, для надання Вам послуг, або відповідно до вимог або припущеннями чинного законодавства, наприклад податкового законодавства і законодавства в сфері бухгалтерського обліку. У разі відсутності обґрунтованої необхідності для здійснення обробки Ваших Персональних даних, ми або видалимо, або знеособимо їх або, якщо це неможливо (наприклад, в разі, якщо Ваші Персональні Дані були поміщені в архіви для відновлення), тоді ми будемо зберігати Ваші Персональні дані захищеними і ізолюємо їх від можливості будь-якої подальшої обробки до моменту видалення, по можливості.

Якщо у Вас виникнуть питання або потрібна додаткова інформація щодо правових підстав збору і використання нами Ваших Персональних Даних, будь ласка, зв'яжіться з нами, використовуючи електронну пошту info@pain.in.ua.

Ваші права

Якщо Ви є резидентом зони Європейського Економічного Союзу, Ви володієте такими правами в сфері захисту даних, які можуть бути реалізовані Вами в будь-який момент, використовуючи контактні дані info@pain.in.ua:

Право на доступ, виправлення, оновлення або запит на видалення Ваших Персональних Даних.

Право заперечувати проти обробки Вашої особистої інформації, коли це засноване на Ваших законних інтересах, і в окремо право на відмову від прямого маркетингу.

Право на звернення до нас, в деяких випадках, з вимогою про обмеження обробки Ваших особистих даних або вимогою про перенесення Вашої особистої інформації.

Право в будь-який час відмовитися від маркетингових матеріалів, які направляються нами. Ви можете використовувати дане право перейшовши за посиланням "unsubscribe" («Відписатися») в маркетингових електронних повідомленнях, що направляються нами.

У разі, якщо ми здійснили збір і здійснюємо обробку Вашої особистої інформації з Вашої згоди, Ви маєте право відкликати свою згоду в будь-який час. Відмова не вплине ні на законність обробки даних, яка була здійснена до Вашої відмови, ні на законність обробки даних, яка здійснювалася на інших законних підставах, відмінних від згоди.

Право на подачу скарги до уповноваженого органу влади, який здійснює нагляд у сфері захисту даних, про збір та використання Ваших особистих даних. За більш детальною інформацією, будь ласка, зверніться до місцевих уповноважених органів влади, які здійснюють нагляд у сфері захисту даних.

Ми відповідаємо на Все запити отримані від осіб, які бажають скористатися своїми правами відповідно до чинного законодавства в сфері захисту даних.

У разі, якщо Вам стало відомо про зміни або неточності інформації про Вас, Ви повинні інформувати нас про такі зміни з метою оновлення та виправлення наших записів.

Сповіщення

Щодо усіх питань, пов'язаних із забезпеченням режиму конфіденційності своїх персональних даних Користувач може звернутися по електронній пошті: info@pain.in.ua

На виконання умов цієї Політики, Користувач зобов'язується оперативно відповідати на запити з адреси своєї електронної пошти, який був зазначений Користувачем при реєстрації на Сайті.

Якщо у Вас виникнуть запитання щодо Політики конфіденційності УАВБ, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Громадська організація «Українська асоціація по вивченню болю»
Юридична адреса: вул. Петра Сагайдачного, 12, м. Київ, 04070, Україна
Адреса для листування: а/с 60, Київ, 04212, Україна
Код ЄДРПОУ 36991146
Тел. +380 (95) 100-4655
Email: info@pain.in.ua